Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2013 16:17 - Костадин Костадинов няма да е сред кандидатите за кмет на Варна
Автор: chen Категория: Политика   
Прочетен: 1640 Коментари: 1 Гласове:
3



Костадин Костадинов няма да се кандидатира за кмет на Варна. Партия „Национален фронт за спасение на България“, чийто областен координатор е той, няма да участва в частичния вот и няма да подкрепи нито един от останалите претенденти. Това обяви самият Костадинов на специална пресконференция.

Той обясни, че мотивите са лични и партийни.“Когато един политик иска да поеме определена отговорност, той трябва и ясно да очертае нейните граници. Аз бях кандидат за депутат само до преди няколко дни и ангажиментът, който бях поел пред избирателите във Варна и Добрич, е да правя национална политика в парламента“, разкри Костадинов. В този контекст той добави, че ако има нови парламентарни избори, отново ще се кандидатира за народен представител.

По думите му на фона на случващото се в държавата изборите за кмет на Варна са останали на заден план в плановете на НФСБ. Усилията на партията ще бъдат фокусирани на национално ниво.

„Политическият съвет на партията взе решение, че кандидатът за кмет на Варна ще се казва Костадин Костадинов или няма да има никакъв кандидат“, каза още той.

На изборите на 12 май НФСБ стана четвъртата политическа сила във Варна след ГЕРБ, БСП и „Атака“. „По тази причина осъзнаваме отговорността, която поемаме пред нашите избиратели. Но ние не искаме да участваме в грозния пазарлък, който ще се разрази на изборите в края на юни“, каза още областният координатор на НФСБ.

Той е категоричен, че в частичния вот ще участват кандидати с една единствена цел – да вземат няколко хиляди гласа, които на втория тур да търгуват „по най-грозния начин“. „Всеки ще търгува – я за заместник-кмет, я за шеф на дирекция, я за някакво друго назначение. Варна в момента е заплашена да попадне или в ръцете на политическа марионетка, или на политическо квазимодо“, добави Костадинов.

„Ние ще кажем на нашите избиратели всеки сам да прецени какво и как да предприеме в изборния ден – дали да отиде да гласува, или да си остане вкъщи“, каза в заключение той. 



Гласувай:
3



1. dolito - ХА!
27.05.2013 10:07
"Той е категоричен, че в частичния вот ще участват кандидати с една единствена цел – да вземат няколко хиляди гласа, които на втория тур да търгуват „по най-грозния начин“." Той затова ли се кандидатира предишния път? И да си признае дали не си изтъргува и той гласовете? И да си признае дали в коалицията "Варна утре" някой не им пазаруваше гласове? Смешник!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: chen
Категория: Политика
Прочетен: 82744
Постинги: 40
Коментари: 30
Гласове: 52
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930