Постинг
18.06.2020 08:44 -
ТОРТА ОТ БИСВИТИ ОТ mariyastanimirova
Автор: ckarlet
Категория: Рецепти
Прочетен: 2924 Коментари: 18 Гласове:
Последна промяна: 18.06.2020 11:32
Прочетен: 2924 Коментари: 18 Гласове:
19
Последна промяна: 18.06.2020 11:32
Необходими продукти:
- 300 гр. бисквити
- 50 гр. орехи
- 150 гр. масло
- 2 с.л. какао
- 3 с.л. пудра захар
Начин на приготвяне:
Първата стъпка за приготвянето на сладкия салам е да разтопите маслото добре и да го оставите за 4-5 минути, а след това добавете какаото и разбъркайте.
Докато чакате маслото да изстине, натрошете бисквитите и орехите в по-дълбока купа, и добавете пудра захар.
След това добавете маслото и какаото, и разбъркайте докато всички продукти се смесят добре.
Върху кухненско фолио изсипете сместа и оформете руло.
Оставете го в хладилника за 5 часа да стегне.
След това го нарежете и консумирайте студен.
Ако желаете, може да залеете десерта с течен шоколад.
цитирай- 300 гр. бисквити
- 50 гр. орехи
- 150 гр. масло
- 2 с.л. какао
- 3 с.л. пудра захар
Начин на приготвяне:
Първата стъпка за приготвянето на сладкия салам е да разтопите маслото добре и да го оставите за 4-5 минути, а след това добавете какаото и разбъркайте.
Докато чакате маслото да изстине, натрошете бисквитите и орехите в по-дълбока купа, и добавете пудра захар.
След това добавете маслото и какаото, и разбъркайте докато всички продукти се смесят добре.
Върху кухненско фолио изсипете сместа и оформете руло.
Оставете го в хладилника за 5 часа да стегне.
След това го нарежете и консумирайте студен.
Ако желаете, може да залеете десерта с течен шоколад.
Ау, както не съм закусвала, и както обичам шоколад...направо ме разби!
Разкош!
Ето с какво ще се глезим през уикенда!
Прегръдки от мен, Скарлет!
цитирайРазкош!
Ето с какво ще се глезим през уикенда!
Прегръдки от мен, Скарлет!
vesever написа:
Ау, както не съм закусвала, и както обичам шоколад...направо ме разби!
Разкош!
Ето с какво ще се глезим през уикенда!
Прегръдки от мен, Скарлет!
Разкош!
Ето с какво ще се глезим през уикенда!
Прегръдки от мен, Скарлет!
Май твоята рецепта е по-подходяща за закуска, а това руло за кафето към 10, Веси:) В най-скоро време ще направя и твоята рецепта за баницата, която ни показа. Изглежда изключително вкусна. А тук щях да пиша на mariyastanimirova, че може би пропускаме някаква съставка, която да дава еластичност на продукта, защото при рязане ми се разпръскваше. Едва успях да отрежа за снимките:) Може би аз не съм направила нещо както трябва. А когато донесох на моите приятелки в службата, едната от тях ми каза, че тя го прави и с разтопен локум. Ще ми донесе рецептата и ще ти я изпратя ти да прецениш, ако решиш да направи за дечицата от коя рецепта да сътвореш това руло:) То на теб всичко ти се отдава и смятам, че ще го направиш изключително вкусно:) Хубав ден, Веси! Радвам се на приятелството ми с човек като теб, способен, искрен, излъчващ позитивизъм и много красота! Прегръщам те!
Съблазнителен вид има!
Аз не го обичам сладък и ако може да е от прасето на Дундака - съсед.
С такава любов и екология го храни. Да съм му прасе :)
Веднъж ядох не пръскани череши и вече не съм веган.
:)))
цитирайАз не го обичам сладък и ако може да е от прасето на Дундака - съсед.
С такава любов и екология го храни. Да съм му прасе :)
Веднъж ядох не пръскани череши и вече не съм веган.
:)))
За мен е важно рецептите ми да се харесват и правят от други хора. Презентацията е повече от уникална; нямам думи...с които мога да я опиша! Поздравления и поздрави от мен!
цитирайnedovolen написа:
Съблазнителен вид има!
Аз не го обичам сладък и ако може да е от прасето на Дундака - съсед.
С такава любов и екология го храни. Да съм му прасе :)
Веднъж ядох не пръскани череши и вече не съм веган.
:)))
Аз не го обичам сладък и ако може да е от прасето на Дундака - съсед.
С такава любов и екология го храни. Да съм му прасе :)
Веднъж ядох не пръскани череши и вече не съм веган.
:)))
Жалко, че няма опция, която да се пуска снимка към коментара, Nedovolen;) Имам страхотна снимка, която можеше да придружава моя отговор. Винаги успяваш да ме развеселиш. Хубав ден!
mariyastanimirova написа:
За мен е важно рецептите ми да се харесват и правят от други хора. Презентацията е повече от уникална; нямам думи...с които мога да я опиша! Поздравления и поздрави от мен!
И аз благодаря, Мariyastanimirova! Радвам се, че млада дама като Вас има подобно хоби. Повечето млади момичета не обичат да готвят. Радвам се, че експериментирах и дори вече изядохме сладкиша. Прекрасен ден от мен!
Да...за жалост е така. И аз това съм забелязала, но пък обичам да бъда различна и не се срамувам от това. Благодаря ви за подкрепата! Прекрасен ден и на вас!
цитирайmariyastanimirova написа:
Да...за жалост е така. И аз това съм забелязала, но пък обичам да бъда различна и не се срамувам от това. Благодаря ви за подкрепата! Прекрасен ден и на вас!
Прекрасно е, Мария! Със сигурност Вашите родители биха се гордели с Вас! Изключително се радвам, когато виждам млади хора с амбиции...
Невероятен приятел си!
Радвам се, че подкрепи това изключително момиче като направи една от рецептите й!
Рядко се срещат в днешно време момичета като нея. Направо са на изчезване.
Не слушай колежката ти за локум.
Рецептата е тично такава. Може би бисквитите са малко повече и маслото не е необходимо да се разтопява. Сложи и малко ром или ромова есенция и пробвай пак:).
От това маслено тесто стават и много хубави бонбони.
Правиш топчета и ги овалваш в кокосови стърготини; смлени ядки; шоколадови или цветни пръчици; нещо друго, за което се сетиш или имаш.
Може да ги направиш асорти:).
Ползваш различна есенция и различна украса.
Слагаш ги в луксизна кутия и черпиш колежките:).
Е, най-напред близките:).
Да ви е сладко!
А Мимето е сладурче:).
цитирайРадвам се, че подкрепи това изключително момиче като направи една от рецептите й!
Рядко се срещат в днешно време момичета като нея. Направо са на изчезване.
Не слушай колежката ти за локум.
Рецептата е тично такава. Може би бисквитите са малко повече и маслото не е необходимо да се разтопява. Сложи и малко ром или ромова есенция и пробвай пак:).
От това маслено тесто стават и много хубави бонбони.
Правиш топчета и ги овалваш в кокосови стърготини; смлени ядки; шоколадови или цветни пръчици; нещо друго, за което се сетиш или имаш.
Може да ги направиш асорти:).
Ползваш различна есенция и различна украса.
Слагаш ги в луксизна кутия и черпиш колежките:).
Е, най-напред близките:).
Да ви е сладко!
А Мимето е сладурче:).
Благодаря ви за милите думи!
цитирайОбичам всякакви варианти на торта бисквитена,
веднага ще приложа рецептата изпитана!:)
Черешките са чудесна сезонна добавка,
а сърчицето - от жива по-жива любовна задявка!:)
Поздрави сърдечни, Skarlet!
цитирайведнага ще приложа рецептата изпитана!:)
Черешките са чудесна сезонна добавка,
а сърчицето - от жива по-жива любовна задявка!:)
Поздрави сърдечни, Skarlet!
katan написа:
Невероятен приятел си!
Радвам се, че подкрепи това изключително момиче като направи една от рецептите й!
Рядко се срещат в днешно време момичета като нея. Направо са на изчезване.
Не слушай колежката ти за локум.
Рецептата е тично такава. Може би бисквитите са малко повече и маслото не е необходимо да се разтопява. Сложи и малко ром или ромова есенция и пробвай пак:).
От това маслено тесто стават и много хубави бонбони.
Правиш топчета и ги овалваш в кокосови стърготини; смлени ядки; шоколадови или цветни пръчици; нещо друго, за което се сетиш или имаш.
Може да ги направиш асорти:).
Ползваш различна есенция и различна украса.
Слагаш ги в луксизна кутия и черпиш колежките:).
Е, най-напред близките:).
Да ви е сладко!
А Мимето е сладурче:).
Радвам се, че подкрепи това изключително момиче като направи една от рецептите й!
Рядко се срещат в днешно време момичета като нея. Направо са на изчезване.
Не слушай колежката ти за локум.
Рецептата е тично такава. Може би бисквитите са малко повече и маслото не е необходимо да се разтопява. Сложи и малко ром или ромова есенция и пробвай пак:).
От това маслено тесто стават и много хубави бонбони.
Правиш топчета и ги овалваш в кокосови стърготини; смлени ядки; шоколадови или цветни пръчици; нещо друго, за което се сетиш или имаш.
Може да ги направиш асорти:).
Ползваш различна есенция и различна украса.
Слагаш ги в луксизна кутия и черпиш колежките:).
Е, най-напред близките:).
Да ви е сладко!
А Мимето е сладурче:).
Страхотна си, Кати! От теб има много какво да научи човек. А Мимчето е прекрасно момиче. Много се зарадвах, че се впуска да прави различни вкусотии. Наистина са на изчезване такива млади хора... Ще пробвам всичко казано и от теб, Кати. Не пречи и на колежката рецептата да я направя;) Прекрасен ден от мен, Кати!
mariyastanimirova написа:
Благодаря ви за милите думи!
Казвам това, което чувствам със сърцето си, Мariyastanimirova.
Колежката ми даде и нейната рецепта, та можем да опитаме и по нейните продукти да сътворим сладкиш;)
Необходими продукти:
2 п. обикновени бисквити;
2 кутии локум - разтопяваме го в малко вода;
3 ч.ч орехи
краве масло;
2 ванилии;
1 с.л. какао
пудра захар колкото поеме.
Прекрасен ден, Мимче!
inel379 написа:
Обичам всякакви варианти на торта бисквитена,
веднага ще приложа рецептата изпитана!:)
Черешките са чудесна сезонна добавка,
а сърчицето - от жива по-жива любовна задявка!:)
Поздрави сърдечни, Skarlet!
веднага ще приложа рецептата изпитана!:)
Черешките са чудесна сезонна добавка,
а сърчицето - от жива по-жива любовна задявка!:)
Поздрави сърдечни, Skarlet!
Обичам вкусотиите, въпреки че с годините започна да ми се отразява на фигурата;) Преди си похапвах за двама, но килограмите не мърдаха, но сега трябва да внимавам. Благодаря ти, Inel379! Прекрасен ден!
Зарадвахте ме още от сутринта. Със сигурност ще продължавам да готвя и ще пробвам други най-различни рецепти. Ще споделям и тук! Поздрави от мен за всички вас!
цитирай
17.
ckarlet -
16. Mariyastanimirova - Отново ви благодаря много за думите, мили хора!
19.06.2020 10:27
19.06.2020 10:27
mariyastanimirova написа:
Зарадвахте ме още от сутринта. Със сигурност ще продължавам да готвя и ще пробвам други най-различни рецепти. Ще споделям и тук! Поздрави от мен за всички вас!
Ще се радваме да виждаме новите творения, а когато имам време ще ги пробвам! Успех!
Благодаря ви! Успех и на всички вас от мен!
цитирайВашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. wonder
4. kvg55
5. varg1
6. planinitenabulgaria
7. leonleonovpom2
8. sparotok
9. mt46
10. deathmetalverses
11. getmans1
12. hadjito
13. samvoin
14. tili
2. radostinalassa
3. wonder
4. kvg55
5. varg1
6. planinitenabulgaria
7. leonleonovpom2
8. sparotok
9. mt46
10. deathmetalverses
11. getmans1
12. hadjito
13. samvoin
14. tili
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69