Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2013 22:34 - Месечен хороскоп за март 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 5678 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 28.02.2013 22:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Какъв ще е март 
според Станислав Клименто
в

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Пролетта носи шансове

През първата половина от март е противопоказно да подемате нови инициативи, но не защото такива ще липсват, а заради ретроградното движение на Меркурий, което ще съсипва всяко ново начало. Това е прекрасен месец, ако желаете да погледнете назад и да осъзнаете грешките, допускани в последно време. Това е и в пълен синхрон със сатурновата дупка, която ще властва над вас през март. Втората половина от месеца определено ще е по-успешна и обещаваща, а след 20 март предстоят промени, новости и обещаващи предложения. С идването на пролетта ще дойдат и шансовете при вас, бъдете готови да ги посрещнете. 

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Заредете се с оптимизъм

През първата половина на март е хубаво да сте интровертно настроени, защото вашата деликатност и желание да помагате на другите може да навреди на личните ви интереси. В обществения живот, в приятелските кръгове и в дома бъдете егоистични, за да се защитите от излишно покровителство. Ще имате късмета да се реализирате добре на работното място, но в последствие може да се окаже, че сте се лъгали за някои запознанства, които сте завързали в началото на месеца. След 22 март, с настъпването на пролетта настроението ви ще се подобри, а възможностите – ще нараснат. Заредете се с оптимизъм.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Не забавяйте темпото

През март, вместо да се отдадете на романтични изживявания и разгръщане в личен план, вие ще бъдете ненужно състрадателни към своите близки, към колегите и роднините си. Състраданието към колегите ще ви подтикне постоянно да им помагате и в крайна сметка ще вършите тяхната работа, а вашата ще изостава. До 17 март продължава ретроградното движение на Меркурий и дотогава не бива да предприемате действия, но след това ще е престъпление, ако пропуснете добрите възможности за промени и новости в живота си – и личен, и професионален. Отдадете ли се на течението, след 23 март ще обвинявате всички около себе си за това, че са ви причинили застой или са ви спрели по някакъв начин. Ако се върнете по-нагоре в редовете, ще видите, че сами сте си създали ситуацията на забавяне.

РАК

(21.06 – 22.07)

Успех след 23 март

Март е месецът, през който ще усетите бавните механизми на промяната, обхващаща целия ви живот и живота на хората около вас. Ще можете да пътувате, но аз бих ви посъветвал да осъществите пътуванията си след 17-о число. От 1 до 17 март Меркурий се движи ретроградно по своята орбита и ви въвлича в различни неприятни ситуации – от нови неподходящи запознанства до осъществяване на напразни и отрицателни за доходите ви пътувания. По лични причини също избягвайте да сядате зад волана. Периодът след 23 мат е далеч по-позитивен. Положителното проявление на всички планети ще се изрази първо в професионален успех, а след това – и в личен. В периода 13 – 31 март ще сте доста неискрени към близките си и ще ги обвинявате за своите собствени неуспехи. Подходът ви никак няма да е блестящ.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Внимавайте с предложенията за работа

През по-голямата част от месец март, както вече стана дума, ще сте под влиянието на ретроградното движение на Меркурий и до 17-о число сърдечно ви съветвам да отложите всякакви финансови намерения или желания за смяна на работата. И най-примамливото предложение ще се окаже бита карта в последствие. Спестете много от разходите си, защото това е един от тежките откъм парична гледна точка месеци. До 22 март ще правите грешни преценки относно приятелите, ще вярвате на сплетни и лъжи, а това със сигурност ще навреди на добрите семейни взаимоотношения, които градихте през 2012-а година. От 23 март ще ви липсва деликатност в общуването, въпреки че именно с искреността си ще направите пробив и ще намерите нова среда на живот.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

С мисълта си контролирате здравето

До 17 март ще продължи ретроградното движение на Меркурий. През този период никак не ви съветвам да бъдете прекалено активни и още по-малко да започвате с някакви нови дейности, не си помисляйте за трудови договори – нещо, което мнозина ще имат шанса да сторят. Разберете, тези предложения са фалшиви и ще ви завлекат в лоши ситуации след това. Обърнете внимание на здравето си, защото ще си внушавате хиляди болести, отново в следствие на ретроградното движение. След 13 март ще бъдете прекалено хапливи към своите близки и най-вече към половинката. След 17 март, когато Меркурий тръгне директно по своята орбита, ще имате шанса да се съвземете и да си отдъхнете от трудния период. В края на месеца продължете да си налагате деликатност и самодисциплина във взаимоотношенията.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Вярвате в напразни обещания

През март ще сте в състояние да манипулирате хората около себе си, въпреки че често ще избухвате, ще се заяждате и това ще вреди на добрия тон във взаимоотношенията. До 22-о число, когато Венера ще се движи в Риби ще контактувате лесно, но и ще се сдобиете с доза лекомислие, което ще ви подтиква да вярвате на напразни обещания. Редом с ретроградното движение на Меркурий до 17-и март можете да се поблазните по едно ново предложение, което, приемете ли го, може да ви коства доста разправии и нерви в последствие. Новите инициативи съветвам да подемате след настъпването на Първа пролет – 22 март. И през този месец ще сте все още така състрадателни, мили и отзивчиви към колегите си, което е нож с две остриета – мнозина ще се възползват от добротата ви, за да ви използват като трамплин за постигането на собствените си цели.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Самодисциплината е задължителна

През март ще се опитвате да помагате всекиму и за всичко, което до 17-а дата ще е причината да изоставите повечето свои дела. Очаква се провал, ако не се вземете в ръце и не се отучите от навика си да сте полезни на другите. В любовта ще проявявате пълен егоизъм и ще вините своята половинка за това, че вие самите допускате грешки. Мога да нарека този месец изключително емоционален заради поведението ви не само през първата, а и през втората половина. След 20-и март вашият управител Марс навлиза в Овен и това ще ви донесе много перспективи, но отново – ако сте сдържани. Не позволявайте речта да изпреварва мисълта и си налагайте самодисциплина в много отношения.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Липсва ви здрава воля

През март ще сте прекалено сантиментални и на моменти ще забравяте, че преминавате всякакви граници. До 17-о число на месеца отново трябва да се съобразите с ретроградното движение на Меркурий, защото той ще носи опасности от спречквания вкъщи, от много беди на работното място, свързани с желанието ви да поставите едно неочаквано и нестабилно ново начало. Ограничете се. До 12-а дата ще ви липсва воля и често ще обвинявате другите за това, че нямате достатъчно смелост да се защитите. Препоръчвам ви да ограничите контактите. След това число от месеца можете спокойно да поставите едно ново начало за годината. Бъдете уверени, че наистина ще настъпи моментът за действие. Последните дни от март са заредени с късмет.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Време е за диета

През март ще бъдете прекалено състрадателни и често – страшно жертвоготовни към своите приятели или обществото, в което живеете. Като се има предвид ретроградното движение на Меркурий до 17 март, крайно нежелателно е да се предоверявате или да се опитвате да сте в нечия угода. Отстоявайте мнението си и се борете за независимост. През първите десетина дни от месеца се погрижете за тялото си, за външния си вид, направете пролетна диета или разтоварване, отидете на фитнес и се раздвижете, за да положите основите на един важен за годината навик – да сте физически отговорни към своето здраве. След 17 март се опитайте да се отърсите от досадните познанства, които натрупахте от началото на годината. Просто поставете край.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Бягайте от скритите условия

Въпреки че съветът към вас е да не предприемате каквито и да е било финансови инициативи през края на февруари и първата половина от март заради ретроградното движение на Меркурий, вие точно тогава ще сте подлъгани от нова работа, от подписване на финансов договор или добри условия по кредит. Не се лъжете, защото ще ви затворят очите и ще си навлечете големи проблеми. След 23 март ще бъдете далеч по-общителни отколкото бяхте през първите два месеца от годината. Ще разширите кръгозора си от контакти, но често ще искате да властвате над новите запознанства. Давайте малко повече лична свобода на новите си приятели.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Пред прага на нов период

През март ще сте все така чувствителни заради движението на Венера в Риби, а и заради ретроградния Меркурий, който няма да ви остави на мира до 17-о число. Дотогава бъдете сдържани, мерете приказките си. Марс, който ще се движи също във вашия знак през първите две седмици от месеца ще бъде причината за вашата избухливост, лична активност, чувствителност и стремежи към власт, която обаче няма да можете да си позволите през месеца. Просто се примирете с обстановката. През последната седмица ще добиете увереност и заедно с пукването на пролетта ще навлезете в един изцяло нов период, който ще трае поне три месеца.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Действащи, активни, водещи и напористи сте вие, първомартенските рожденици. Не ви свърта да стоите на едно място, защото винаги искате да вършите нещо, да бъдете заети и полезни. Често грешите обаче, като се заемате с много инициативи наведнъж и доста от тях не докарвате докрай, а зарезвате до средата. Славите се като влиятелни и властни хора, но недовършените дела неведнъж са ви създавали проблеми. Бъдете последователни и търпеливи. Научите ли се на това, няма как да избягате от съдбата си, която е отредила да станете лидери някой ден.

Навлизате в една прекрасна година на ново начало, което трябва да обмислите доста сериозно. Не бива да го поставяте прибързано, защото е възможно да съжалявате след това. Съдбата ви предоставя шанс в следващите дванайсет месеца да реализирате свои замисляни през времето идеи.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – сърцебиене, аритмии. Не се претоварвайте с тежка физическа работа или чести кардио-упражнения.

Станислав Климентов




Гласувай:
11



1. rubsy - Не толкова чудесно начало,за нас Рибите..
01.03.2013 02:02
..,но обещаващ завършек.Страхотно! Ще чакам с нетърпение и хороскоп за 9ти март и личната ми година;)
Поздрави и Честита Баба Марта;))
цитирай
2. horoskopche - Балгодаря
01.03.2013 07:48
Честита Баба Марта и на теб, rubsy!
Радвай се на хубавия месец и го направи още по-добър и благополучен!
цитирай
3. hloris - Eх,този ретрограден Меркурий.....
01.03.2013 17:16
но поне ще си отдъхнем в края на месеца от него...
Честита Баба Марта и от мен:)
цитирай
4. horoskopche - Меркурий не ни е виновен :-)
01.03.2013 19:16
Меркурий не ни пречи, напротив, когато е ретрограден създава много симпатични сиутации. В нас е ключът да ги превърнем в печеливши. Само не подписвайте договори, другото ще се нареди.

Честита Баба Марта! :-)
цитирай
5. unknown1 - Честита Баба Марта:))))
01.03.2013 20:19
Каква е връзката на ретроградния Меркурий в риби с родените в знака на овен(с изключение на тези,които в натала имат първо и задължително ретрограден Меркурии или друга планета(може и ретроградна) в същия градус на риби,в който в момента се извършва движението)?:)
И второ:Прословутата легендарна Сатурнова дупка,с която се спекулира до безпаметност.Трябваше да знаете,че такова понятие не съществува и че колкото повече Слънцето приближава наталния си градус,толкова повече се увеличава жизнената енергия.Все пак Слънцето е центърът на хороскопа и апогеят на силите е точният градус на съвпада с рождената си позиция.Защо не коментирате предстоящото присъствие на Марс в овен,а го коментирате в скорпион?:)))))

"след 20 март предстоят промени, новости и обещаващи предложения."защо след 20ти,когато Уран от доста време вече е в Овен?:))))

цитирай
6. horoskopche - Здравейте, unknown1 и честита Баба Марта! :-)
02.03.2013 00:15
Поради това, че не живеем изолирано по зодии в Слънчевата система, всяко движение на планета влияе върху всички хора. Меркурий в Риби се отразява и засяга всички зодиакални знаци, не само Риби.
Сатурнова дупка съществува и тя е в следствие от преминаването на човека от една лична година в друга, от смяната на действащите соларни хороскопи около рождения му ден.
За изготвянето на прогнозите си използвам геоцентрична система, а не хелоцентрична. Поради тази причина Слънцето в никакъв случай не е център на хороскопа. Виждам, че боравите с термини от астрологията и вярвам, че знаете за разликата между двете конкретни системи.
Относно навлизането на Марс в Овен в текста за знака Овен - в прогнозата не е задължително да се назове конкретната позиция на планетата. Ако прочетете още веднъж, ще забележите, че това положение е тълкувано.
Не разбирам последния въпрос. Ако наистина се занимавате с астрология, би следвало да знаете, кои планети как се тълкуват и използват в зависимост от характера на прогнозата - дневна, седмична, месечна, годишна.
Поздрави!
цитирай
7. unknown1 - Да направим анализ за Овена(то ще е достатъчно:))))))
02.03.2013 17:59
ОВЕН

(20.03 – 19.04)

"Пролетта носи шансове

През първата половина от март е противопоказно да подемате нови инициативи, но не защото такива ще липсват, а заради ретроградното движение на Меркурий, което ще съсипва всяко ново начало. Това е прекрасен месец, ако желаете да погледнете назад и да осъзнаете грешките, допускани в последно време. Това е и в пълен синхрон със сатурновата дупка, която ще властва над вас през март. Втората половина от месеца определено ще е по-успешна и обещаваща, а след 20 март предстоят промени, новости и обещаващи предложения. С идването на пролетта ще дойдат и шансовете при вас, бъдете готови да ги посрещнете. "





Моята прогноза:))))Каква е ситуацията?Уран е съвсем в Овен,а и Марс влиза в него.Уран е символ на свободата,освобождаването,откривателството и край нещата,на които им е свършило времето,а Марс на нетърпимостта към авторитети и подчинение.При това Марс си е на трон,което засилва тенденциите му да се изразява по гореописания начин.Така.В случая двете планети са в съзвучие една с друга заради суровата енергия и агресията,свързани много успешно с електрическият,свободолюбив заряд(в който не може да има място за Сатурнови размисли в никакъв случай).Възможните ситуации за овните могат да бъдат идеалистични,агресивни,актове,които могат да са опасни,особено,ако тези актове прераснат във вандалщина и нагоре,защото Плутон удря в квадратура от знака на закона и държавата. Грешките(ако се направят) ще се обмислят много по-късно,поне когато марс излезе от овен))))),защото всички показатели сочат,че е време за действие и промяна и няма нито една точка,която да води овните към размисли и анализи:)))))И пак повтарям,че Р.Меркурии не може да повлияе на класически овен,без астроприсъствие на градуса на Р.Мерк о абсолютно никакъв начин.Един меркурии,където и да е,е много невзрачен,за да обърка хода и енергията на тежките планети.

Как ще коментирате позицията на Уран(а по-късно и марс) в Овен,в квадратура на Плутон и случващото се в България?:))))
цитирай
8. horoskopche - Не бъдете толкова фаталистична в прогнозите си, все пак съветвате хора
03.03.2013 11:33
Да разбирам ли, че им забранявате на Овните да мислят и да анализират? Не забравяйте, че тук става въпрос за хора, и в случая за хора, които могат да бъдат доста агресивни. Ако си мислите, че не съм взел под внимание планетите, които описвате, допускате грешка. Плюс тези планети съм взел под внимание и някои други показатели като неподвижни небесни тела например.
И защото става дума за хора, моралният ми кодекс не позволява да подклаждам допълнително напрежение, затова предпочитам да го туширам. Надявам се Овните, четейки хороскопа си, да направят нужната промяна премисляйки два пъти, отколкото втурвайки се през глава, без да се интересуват от последствията. Иначе се получава нещо от рода "ти му запали фитила и му гледай сеира". Не бих го направил.

Позицията Уран и Марс в квадрат с Плутон не би следвало да се тълкува като толкова злонамерена през март-април, защото по това време Сатурн спуска хубав аспект към Плутон. По-обезпокоителна е обстановката след като Марс навлезе в Овен и повечето от бързодвижещите се планети се изместят в Овен. Това е време на агресия, пропаганда и бунтарство. Разбира се, от обстановката някой ще се възползва, други ще загубят. От нас зависи, какво ще се получи.

Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891781
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930